Webstock 2016

EVENIMENTE

Webstock 2016

     Webstock 2016 este un eveniment asteptat de multa lume din social media.

Aceasta conferinta a ajuns deja la a noua editie si imi dau seama ca nici nu stiu cand a mai trecut un an.

Anul trecut va povesteam ca urma sa merg la Webstock ca blogger acreditat si ca eram foarte incantata de temele workshop-urilor. Link aici.

Pot spune ca evenimentul a fost peste asteptari, mi-am notat multe lucruri utile pe care le-am folosit mai departe atat pe blog cat si pe canalul de Youtube. Am cunoscut oameni minunati, pasionati de social media si am filmat un clip pe care il puteti viziona aici. De la minutul 3 puteti vedea ce s-a intamplat acolo.

De abia astept sa particip si anul acesta la Webstock, pe 30 septembrie. Puteti urmari evenimentul live, pe site sau inca va mai puteti inregistra online.

 Si sa nu uit, s-a dat drumul la votarea pentru Personalitatea online a anului, click aici. Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc pe cine sa votez, dintre atatia oameni publici, vedete in online, dar am ajuns sa votez cu o femeie, doar trebuie sa fim unite, nu? :))

 Sponsorii de anul trecut au avut niste coltisoare foarte interesant amenajate in care am avut de lucru. Mi-au placut in special cele tematice si am pentru voi cateva poze de acolo.

webstock-2015-makeupswan-4 webstock-2015-makeupswan-1 webstock-2015-makeupswan-2 webstock-2015-makeupswan-3

  Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola , McDonald’s , Raiffeisen Bank , LG, Staropramen si Siviero Maria.

 O zi frumoasa!

Pupici,

Aly

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Webstock 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.