Pasaport pentru bebe in Bucuresti

Buna lebedelor,

In luna aprilie am fost in mall-ul Plaza din Bucuresti sa ii facem pasaport lui bebe Adam. Voiam sa mergem intr-o mini vacanta in Bulgaria si doar oamenii mari pot trece vama doar cu buletinul.

Cu o saptamana in urma a fost sotul meu sa se intereseze ce avem nevoie si unde sa mergem. Chiar si asa tot am avut surprize.

Asadar am zis sa va povestesc in cazul in care veti avea nevoie de pasaport pentru copilul vostru si locuiti in Bucuresti. Nu stiu cum se procedeaza in alt oras.

In primul rand sunt mai multe locatii pentru pasapoarte in Bucuresti dar noua ni s-a parut cel mai ok in mall-ul Plaza din Drumul Taberei.

Ca sa ii puteti face pasaport o sa aveti de platit mai intai o taxa la nivelul -1.

! Sa anuntati casiera ca sunteti cu copilul ca sa va ia separat, inaintea celorlalti.

Noi am asteptat vreo 30 de minute pana a vazut doamna de la paza ca ce sa vezi suntem cu bebe…asta dupa ce stateam ba eu ba sotul la coada si celalalt urca si cobora pe scara rulanta cu bebe.

! Langa serviciul de plata a pasapoartelor, in stanga, sunt niste jucarii in care se pot da copiii, contracost.

Pentru pasaportul temporar, valabil 1 an, am achitat 96 lei. Am avut nevoie doar de certificatul de nastere al lui bebe.

In continuare, dupa ce am achitat, am mers sus cu bonul la etajul 2 si am introdus datele intr-un aparat de bonuri de ordine.

Am primit un bon de ordine si am intrat imediat intr-una dintre salile cu geamuri transparente unde o doamna ne-a cerut certificatul de nastere, buletinul meu si al sotului si bonul cu dovada achitarii taxei.

Am avut de semnat un formular, l-am imbracat pe bebe cu o camasuta si am stat la poza. Au acolo o camera super draguta cu lipici la bebelusi. 🙂

Am plecat de acolo la ora 12:30 si la ora 14:00 a fost gata pasaportul. A fost sotul la ghiseu si l-a ridicat.

!Am observat ca nu erau scaune pe sala de asteptare, acolo de unde luai bonul de ordine si tare aveam nevoie sa stau jos putin cu bebe.

In rest a fost o experienta ok, ne-a iesit o poza destul de frumoasa in pasaport.

Sper ca va este de folos articolul si daca doriti il puteti distribui si prietenilor!

O zi frumoasa!

Pupici,

Aly, mamica de bebe Adam

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Pasaport pentru bebe in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.