M-am dat cu autobronzant 1 minut inainte de dus 1 saptamana

Buna lebada frumoasa,

Astazi vreau sa iti povestesc despre cum m-am dat cu autobronzant 1 minut inainte de dus 1 saptamana de zile. Mai exact cum a fost procesul, de ce produse si ustensile am avut nevoie si cum a iesit rezultatul.

In primul rand vreau sa iti zic ca nu am mai folosit autobronzant de ani de zile si folosisem in trecut o varianta spray de il lasasem cateva ore pe piele si o varianta dupa dus.

Daca nu ai mai folosit autobronzant, exista multe tipuri: crema autobronzanta, spray, spuma, lotiune si difera si modul si timpul de actiune. Adica cele pe care le lasi cateva ore te bronzeaza mai vizibil sau altele te bronzeaza gradual.

Acum am o lotiune organica de bronzat pe care vreau sa o aplic dar trebuie sa stau cu ea cel putin 2-4 ore, timp in care sa nu ma imbrac ca sa nu ma autobronzez cu pete. Si dupa orele astea sa ma clatesc cu apa.

Totusi pana sa o folosesc am zis sa incerc una foarte interesanta de zice sa o lasi doar 1 minut inainte de dus. Suna super bine pentru mine asa ca am folosit-o de mai mult de o saptamana deja.

Am cumparat-o de la cei de la Notino, impreuna cu o manusa de exfoliere pentru inaintea folosirii si o manusa de aplicare. Crema autobronzanta de la St.Tropez vine in mai multe feluri, una de bronzare graduala dar si aceasta St.Tropez Gradual Tan One Minute.

Cum am procedat cu aplicarea autobronzantului

Prima data inainte de dus m-am exfoliat cu manusa care exfoliaza si indeparteaza si autobronzantul…daca aveai aplicat ceva inainte.

Se simte ca un peeling, e abraziva si cred ca poate fi folosita si in timpul dusului dar eu voiam sa aplic autobronzantul imediat.

Autobronzantul St.Tropez Gradual Tan One Minute este sub forma de spuma. Asa ca am pus spuma pe manusa si am aplicat cu mana dreapta pe aproape tot corpul, iar cu mana stanga pe mana dreapta. Iti recomand daca vrei sa incerci asta neaparat sa aplici autobronzantul in fata unei oglinzi. Doar pe spate e putin mai greut dar eu scoteam manusa din mana, o tineam si de sus si de jos si ma dadeam asa. Daca te poate ajuta cineva pe acea zona si mai bine, eu faceam asta la 6 dimineata si nu voiam sa il trezesc pe al meu asa devreme.

Dupa ce am aplicat peste tot stateam 1 minut si intram la dus. Producatorii zic ca chiar daca te-ai spalat ea actioneaza 8 ore. Pentru mine a contat ca nu am avut stres sa imi patez hainele, sa stau cu ea pe corp cateva ore.

Referitor la miros…nu e deranjant, e miros de autobronzant dar nu puternic si oricum la 1 minut cat stai cu el chiar nu ar fi stres.

Eu am vrut sa folosesc acest autobronzant pentru ca la mare pe plaja sa nu fiu chiar alba. Poti vedea in pozele de pe facebook cam cum a iesit bronzul doar ca pe brate se vede mai puternic…acolo ma prinsese soarele cat am stat pe plaja chiar daca eram imbracata. Bronzul iesise chiar uniform, nu foarte vizibil dar destul cat voiam eu.

Tu ai folosit sau ai folosi autobronzant?

O zi frumoasa!

Pupici,

Aly

Comentarii

comentarii

One thought on “M-am dat cu autobronzant 1 minut inainte de dus 1 saptamana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.