Cum am luat voucherele Materna de 2000 lei

Buna lebedelor,

Dupa cum stiti sunt gravida in 31 de saptamani si cum am domiciliul in Bucuresti, am putut sa iau voucherele Materna de 2000 lei. Cu toata nebunia asta cu pandemia a fost ceva mai greu dar cei de la Directie au fost organizati bine si nu am avut probleme.

Daca nu stiati, voucherele Materna fac parte dintr-un program de sprijin financiar pentru femeile insarcinate care locuiesc in Bucuresti. Se ofera in doua transe, prima transa dupa 10 saptamani de sarcina si a doua transa dupa 24 de saptamani. Asadar a trebuit sa depunem doua dosare.

Dupa cum va ziceam cu pandemia asta s-au schimbat regulile astfel incat am putut depune actele online. Cu toate ca acum s-au deschis si locatiile in care se pot depune actele, inca le primesc si online, la aceeasi adresa de e-mail: voucher.materna@dgas.ro

Ce acte ne-au trebuit?

In primul rand toate actele au trebuit scanate si apoi atasate in mail. Am trimis copia dupa buletinul meu de identitate in care sa se vada ca am domiciliul in Bucuresti de minim 6 luni. A mai fost nevoie de un certificat fiscal de la directia sectorului in care locuiesc, niste cereri tipizate, copie dupa ecografia de la morfologie si o adeverinta de la medicul ginecolog cu varsta sarcinii. Vedeti ca acestea sunt valabile o anumita perioada de la data emiterii. Gasiti mai multe detalii chiar pe site-ul dgas.

Si am facut dosarul de doua ori, o data dupa 10 saptamani si o data dupa 24 de saptamani. Dupa ce am trimis primul mail am primit raspuns cam la 7 zile cu numarul de inregistrare si ca suntem eligibili pentru prima transa. Dupa 24 de saptamani am trimis al doilea mail si tot cam in 7 zile am primit mail de la ei. De data asta ne-au zis ca putem sa mergem sa luam ambele transe de la sediul lor, la o anumita ora.

Sediul este in #bebedebucuresti din Șos. Ștefan cel Mare nr. 1, sector 1 București.

Intra pe rand cate o persoana, cu masca si aveau un aparat unde te dezinfectai. Erau doua doamne cu masca la doua computere. Mi-au cerut buletinul si in cateva minute mi-au dat voucherele. Voucherele sunt de cate 50 de lei. A trebuit sa semnez si gata. Mi s-a parut ca s-au miscat foarte repede.

Noi vrem sa folosim voucherele Materna la nastere, spitalul la care vreau sa nasc primeste aceste vouchere si practic o sa scada 2000 de lei din acea suma.

Daca locuiti in Bucuresti zic ca merita sa le luati mai ales ca nu e nevoie de mult efort si doamnele care lucreaza acolo sunt foarte amabile.

Daca ati beneficiat de acest vouchere si aveti si alte informatii, spuneti-mi intr-un comentariu.

O zi frumoasa!

Pupici,

Aly

Comentarii

comentarii

4 thoughts on “Cum am luat voucherele Materna de 2000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.