Cat economisesti cu kit-ul Beautiful Hair Pick N Dazzle?

Buna lebedelor,

Stiti ca articolele mele preferate sunt in cele in care va arat oferte sau metode de a economisi banuti. De aceasta data am vrut sa calculam impreuna sa vedem daca se merita sa cumperi Beautiful Hair Pick N Dazzle.

Am comandat oferta ca sa am produsele fizice in fata, sa vi le arat si sa vad daca chiar au acele gramaje, daca sunt full-size sau nu. Pentru ca o oferta in care printre produse sunt serul Cocosolis dar si produse Ecooking si costa doar 200 de lei te face sa te intrebi.

Ce produse am primit la comanda

Asa arata cutia Pick N Dazzle cu toate produsele din oferta si o sa va arat ce preturi am gasit in online pentru ele ca sa vedem daca si cat am economisit.

Hai sa incepem cu mega cunoscutul ser Grow pentru cresterea parului de la Cocosolis, care pe site-ul oficial costa 147 de lei pentru 110 ml.

Dupa cum observati vine cu pompita separat. Are 110 ml ca pe site si miroase wawww, il ador. Sper sa isi faca treaba dar sa revenim la cosmeticele noastre…deci pana acum avem ca valoare 147 de lei.

Sa continuam cu produsele Ecooking, este vorba de fixativul si samponul uscat de cate 250 ml fiecare. Stiti cat ador produsele Ecooking si am cautat si preturile.

Pentru Dry Shampoo am gasit pretul de 18 euro, Hair Spray-ul cred ca nu mai era pe stoc dar tot 18-20 de euro costa. Am schimbat in ron si imi iese 89 lei unul deci amandoua fac 178 lei.

Pana acum avem 147 + 178 = 325 lei.

Sa continuam cu inca 2 produse gasite in cutie, samponul Essere si masca Mades Cosmetics.

Le-am gasit pe un site la aceste preturi, respectiv 63 lei si 45 de lei, deci avem acum 325 + 63 + 45 = 433 lei.

In plus mai este si un produs surpriza tot pentru par, pe care initial nu l-au aratat si nu am mai cautat pretul pentru el.

Cat economisesti daca iti comanzi de la Pick N Dazzle

! Aveam pregatit acest articol cu poze si tot, de cand am cumparat produsele dar cand am cautat link sa pun nu mai era pe stoc oferta. Cred ca a fost nebunie cu comenzile. Acum vad ca o au din nou pe stoc si am zis ca trebuie sa va arat si voua sa profitati.

Gasiti kit-ul Beautiful Hair Pick N Dazzle aici. Costa 209 lei deci economisiti 224 de lei, fara a pune la socoteala produsul cadou, transportul e gratuit.

O zi frumoasa,

Aly

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.