3 produse Gamarde si ce inseamna certificarea organica a cosmeticelor

Buna lebedelor,

Astazi vreau sa vorbim despre 3 produse Gamarde si despre ce inseamna certificarea organica a cosmeticelor pentru consumatorul de zi cu zi.

Eu am inceput sa folosesc produsele Gamarde de prin vara acestui an, daca mai tineti minte cand v-am aratat apa termala Gamarde intr-un clip.

3 produse GamARde

Ei au fost foarte draguti si mi-au trimis 3 produse, o apa termala format mare, o apa micelara spray si un bb cream.

Produsul meu preferat este in continuare apa termala, super usor de folosit, o folosesc vara pentru racorire, stiti trucul cu apa la frigider, pentru fixarea sau reimprospatarea machiajului si pentru pielea iritata dupa ras.


Si de apa micelara imi place , ati vazut-o intr-un clip #recenziade1minut. Pentru ca este spray o folosesc atunci cand gresesc ceva la machiaj. Pulverizez pe o pensula si corectez linia de tus, rujul ce a depasit buzele sau machiajul pleoapelor.

Bb cream-ul este interesant, are miros de plante, o acoperire mica si uniformizeaza culoarea tenului. De retinut ca varianta light este putin mai inchisa…recomand testarea in magazin, il gasiti in Bebe Tei spre exemplu.

Certificarea organica a cosmeticelor GamArde

Cu ce sunt mai deosebite aceste produse de la Gamarde fata de alte produse? Prin grija fata de mediu ai fata de ingrediente.

Acestia refuza sa foloseasca orice planta al carui caracter natural nu poate fi garantat si chiar se implica in actiuni care ajuta la dezvoltarea si inmultirea speciilor albinelor polenizatoare, prin refuzarea folosirii pesticidelor si a oricarei surse de poluare.

Un alt lucru interesant este acela ca masinile care amesteca ingredientele sunt curatate cu aburi, pentru a evita evacuarile poluante. Chiar si clorul este strict interzis in procesul de curatare a masinilor de productie.

Pana si brosurile lor sunt realizate din materii prime provenite din paduri gestionate durabil (certificare FSC), din agrosilviculturi organice.

Ei pun accentul pe gestionarea deseurilor si reciclare. Refuzurile, deseurile, curatenia, dezinfectia, energia si transporturile sunt monitorizate. Sunt foarte atenti la amprenta de carbon, la distantele de transport si bineinteles la optimizarea consumului de energie.

Sigur nu stiati ca ei chiar utilizeaza cerneala libera de metale grele, optand astfel pentru etichetarea verde, ecologica.

Tot pentru a ocroti mediului sunt utilizate recipiente reciclabile sau partial biodegradabile.

Si ca sa poata pastra formula Gamarde fara conservanti, biologii si expertii farmacisti au facut studii pentru a gasi secretul imbinarii ingredientelor active si ambalajului special creat.

De asta cum v-am zis si in clipul #recenziade1minut ele sunt valabile doar 3 luni de la deschidere.

Produsele se gasesc si online, pe site-ul gamarde.

Pe voi va intereseaza ingredientele din cosmeticele pe care le utilizati?

O zi frumoasa,

Aly

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “3 produse Gamarde si ce inseamna certificarea organica a cosmeticelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.