Sedinta foto – beauty, summer si fantasy

Buna lebedelor,

Cele care ma urmariti pe facebook, https://www.facebook.com/MakeupSwanbyAly , probabil ca stiti de sedinta foto la care am participat ca make-up artist sambata trecuta. A fost prima sedinta foto la care am participat si o consider o experienta benefica.

Fotograful care a organizat aceasta sedinta foto este Bogdan Suditu, pagina lui de facebook este https://www.facebook.com/bogdansuditu si pot sa va spun ca m-a ajutat foarte mult. Pot sa spun ca este un om deosebit si un fotograf talentat. Impreuna am gandit aceasta sedinta foto. Pe tot parcursul planificarii acesteia cat si in timpul ei, Bogdan mi-a oferit multe sfaturi folositoare care m-au ajutat sa realizez look-urile dorite.

Primul machiaj pe care l-am avut de realizat, un machiaj beauty a fost pentru modelul Maria Gatlan, o frumoasa domnisoara, https://www.facebook.com/CiocolataCuVaniliee?fref=photo , de care sigur o sa mai auziti.

Sa va arat niste poze din timpul machiajului.

colaj maria colaj machiaj maria sedinta foto

Urmatorul machiaj a fost unul cu tema summer si a trebuit sa lucrez cu un model talentat cu parul „de foc” pe nume Alice Petica, https://www.facebook.com/alicepetica .

colaj alice

Ultimul machiaj a fost unul fantasy , o noutate pentru mine, pe care l-am avut de realizat pentru modelul Beatrice, https://www.facebook.com/beatrice.sandra , o fata foarte frumoasa si expresiva.

colaj bea

A fost o sambata plina, care a inceput la 10 dimineata si s-a terminat undeva dupa ora 19. Pot sa spun ca a fost mai greu decat credeam dar am avut oameni minunati cu care am lucrat. Chiar si sotul meu a participat la sedinta foto, m-a ajutat cu pozele pentru blog, trebuia sa am si eu poze din timpul machiajelor… si m-a sprijinit moral foarte mult. A fost o experienta din care am avut de invatat si pe care as repeta-o cu drag.

Ce parere aveti de machiaje?

Cand sunt gata pozele facute de Bogdan Suditu o sa le postez atat pe blog cat si pe paginile mele de facebook, de instagram @makeupswanbyaly , de twitter @makeupswanbyaly.

Nu uitati de concursul de pe blog!
http://wp.me/p5GhBJ-jJ

Pupici,

Aly

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.