My night routine…

image

In fiecare seara, imi incep ritualul de ingrijire al tenului cu demachierea ochilor.Am un demachiant Balea special pentru ochi si buze cumparat din dm, pe care il pun pe o discheta demachianta. Folosesc 2 dischete:una o pun indoita sub genele de jos, iar cu cea cu demachiant imi sterg fardul de pleoape si rimelul, cu miscari de sus in jos.Fac acest lucru pana imi raman ochii curati. Apoi imi demachiez buzele.
In continuare pun punctat putin demachiant balancing de la Artistry pe fata umeda si masez demachiantul pe toata fata, incepand cu fruntea, nasul, obrajii,barbia si termin cu gatul. Apoi cu o discheta umeda inlatur demachiantul de pe fata.
Imi tonific tenul cu tonicul balancing tot de la Artistry, pentru a-mi regla ph-ul pielii.Aplic cu degetele inelare crema de ochi de la Beautycycle(folosesc degetele inelare pentru ca aplica cea mai putina presiune), cu miscari de tapotare pe os, apoi crema de fata balancing de la Artistry, pe care o punctez pe toata fata si pe gat, si apoi masez pana intra toata crema in piele.
Sunt gata! Vise placute!

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.