Cum sa-mi aleg scoala de make-up!

Am cautat cursurile unei scoli de machiaj pe google, facebook, am intrebat-o pe cosmeticiana mea unde a facut ea cursurile de machiaj, am mai intrebat diverse persoane, si tot nu eram convinsa pe care sa o aleg.Asta pana cand am citit review-urile pozitive ale uneia dintre ele.In majoritatea review-urilor era mentionata profesionalitatea lectorilor,multitudinea de informatii oferite la curs, ceea ce este esential,precum si faptul ca avea o finalitate si anume diploma de machior, recunoscuta de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii.
Am cerut informatii pe mail, si am primit imediat detalii despre curs,faptul ca era structurat pe 3 module, ce continea fiecare, ce urma sa invatam ,precum si pretul cursului.Mi-a placut ca sediul era aproape, si puteam ajunge usor acolo.
Am fost foarte incantata si i-am raspuns doamnei lector Gina de la acea scoala, spunandu-i ca de abia astept sa incep cursurile.
Mi-a explicat ca o sa facem cursurile in grupuri de cate 6, si ca o sa incepem cat mai curand posibil…

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Cum sa-mi aleg scoala de make-up!

    1. Cel mai bine vorbesti cu doamna Gina Stefanoaia direct…pe adresa de e-mail din articol…iti da ea toate informatiile de care ai nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.